НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНА ПІЧ З ФУНКЦІЄЮ ХОЛОДНОГО ТА ГАРЯЧОГО КОПЧЕННЯ ISTOMA

 

  • збереження 80%-85% ваги продукта
  • низькотемпературна ферментація при довготривалому томленні робить текстуру та смак м’ясних страв бездоганним
  • функція гарячого та холодного копчення*
  • принцип приготування в російській печі
  • не потребує витяжки**, підведення води й каналізації
  • має режим ночного приготування
  • максимально просте й зрозуміле керування
  • підключення 220В, поглинає менше 3-х кВт
* – опція копчення ідеально справляєтся з задачею приготування “димних” страв, але: низькотемпературна пічь ISTOMA не призначена для копчення в промислових масштабах, через це – гарантія на ТЕН копчення НЕ ПОШИРЮЄТЬСЯ. Деякі продукти мають вилежатись декілька годин після копчення, щоб позбавити себе відтінків гіркоти.
** – при інтенсивному копченні рекомендуємо встановлювати піч під витяжним зонтом

Задай питання!

Гаряча лінія: +38 (050) 300-99-76

Сервісна підтримка 24/7: +38 (050) 476-46-14
Для запису на майстер-клас: +38 (050) 300-99-76

ПРО ПЕЧІ ISTOMA

Вступ

Почати, хотілося б, з самого головного – пояснення поняття “низькотемпературна піч”. Так ось, низькотемпературна піч – це теплове обладнання створене для приготування, копчення і збереження продукту при заданій температурі. Основною відмінністю низькотемпературної печі від іншого різноманітності носить ім’я піч – є спосіб нагріву камери: відсутня конвекція і немає жорсткого елемента нагрівання – ТЕНів. Саме технологія 3D Surround Heat, яка є унікальною, забезпечує правильне низькотемпературне приготування страв. Принцип роботи 3D Surround Heat гранично простий – це гнучкі тепловиділяючі кабелі, які розподілені по бічних стінок і дну камери. Завдяки цьому відбувається рівномірний нагрів всієї камери, а повна відсутність конвекції дозволяє продукту “обволікає” теплом і втрачати значно менше вологи, впорскування води як в пароконвектоматах або наявність її в піддонах, як в духових шафах, просто, не потрібен.

Якщо торкнутися теми м’яса в ISTOMA, то саме тривале приготування при низькій температурі дозволяє статися такому чарівному процесу як глибока ферментація. Будь-яке м’ясо виходить неймовірно соковитим і ніжним, звичайно ж, при такому “томлінні” зберігається набагато більше корисних речей м’ясного продукту і саме завдяки йому піч ISTOMA вважається піччю делікатного приготування.

Також, ISTOMA приємно здивує Вас наступної опцією – це автоматичний перехід з режиму приготування в режим зберігання продукту. Найчастіше, це популярно при нічному приготуванні, коли необхідно, щоб піч не відключалася, а зберігала задану температуру продукту до їх затребуваності. Заодно з зберіганням відбувається наступний, дуже важливий кулінарний фокус: вилежки страви, яка є невід’ємною частиною м’ясної кулінарії. Доброю модифікацією цієї опції послужило додавання термощупа в електрокеровані моделі, який дозволяє переходити в режим зберігання при досягненні необхідної температури всередині продукту.

Ну, і фінальним виходом на сцену буде опція копчення в низькотемпературної печі ISTOMA! Найважливіше те, що крім традиційного, гарячого копчення ISTOMA встигне коптити і холодом. Все, як і раніше – максимально просто: разом з тріскою потрібен лід. Він кладеться в Гастроємності і, попросту, відсікає потік тепла від димогенератора, залишаючи тільки дим. Функція копчення може служити як основним способом приготування, так і додатковим. Просто натиснувши пару кнопок Ви можете запрограмувати копчення так, що страва буде злегка копченим і мати шикарний запах, після проходження циклу основної програми.

Переваги

В даній вкладці хотілося б звернути вашу увагу на найголовніше – переваги нізкотемпернатурной печі ISTOMA над іншим тепловим обладнанням цього типу.

Почнемо ми з найважливішою особливості, яка звучить в самій назві – низькотемпературні. Піч здатна готувати в температурному діапазоні від 60 ° С до 140 ° С і зберігати готовий продукт при 30 ° С – 95 ° С, саме це дозволяє досягати результату збереження ваги продукту в 80-85%.

За рахунок тривалого приготування і низьких температурах продукт проходить процес, який називається ферментація. Крім впливу тепла, заготівля готує сама себе за допомогою своїх же корисних вітамінів і мінеральних речовин, які не випаровуються в Вашу вентиляцію, а зберігаються всередині продукту. Це дозволяє отримати багатий смак і ніжну текстуру, особливо м’ясних страв.

Модель ISTOMA-EM і ISTOMA MINI оснащені термощупами, які дають можливість досягати ідеальних результатів просто задавши необхідну температуру всередині продукту.

Також, ISTOMA-EM і MINI має функцію програмування. Пам’ять печі може зберігати до 7 програм для постійного використання, що набагато полегшує роботу персоналу.

 Дуже корисною функцією є автоматичний перехід з режиму приготування в режим зберігання, що збільшує ефективність використання печі: завантажили продукти ввечері – забрали готові вранці “прямо з печі”!

Природно, відмітною плюсом печі є опція копчення, при тому як гарячого, так і холодного, що додають ароматну димність і смак будь-якого продукту.

Піч може бути використана як теплової шафа для зберігання, при цьому герметичність камери вберігає продукти від висихання і втрати ваги.

Ну, і наостанок, замовимо слово про енергоефективності та матеріалах корпусу: потужність печі не перевищує 2,8 кВт, а нержавіюча сталь дозволяє легко обслуговувати і мити Вашу ISTOMA!

Тандем з пароконвектоматом

Основний акцент варто зробити на наступну фразу: ISTOMA не є заміною пароконвектоматів – це абсолютно різнотипова обладнання!

ISTOMA не готує швидко, але якщо правильно поєднувати її з пароконвектоматів можна домогтися продуктивності трьох або навіть чотирьох “перук”. Головне: правильно розпоряджатися часом на завантаження і вивантаження ISTOMA, щоб готові продукти були завжди під рукою.

АЛЕ! Не забудемо, що піч в рази дешевше пароконвектоматов що в інвестиціях, що в обслуговування і для підключення потрібна лише розетка 220 В!

ISTOMA в готелях

Десятки позитивних відгуків довели, що сфера готельного бізнесу або, як зараз модно говорити – HoReCa, ідеальне місце для використання печей ISTOMA. Вона дозволяє, як описувалося раніше, здійснювати закладку продуктів в найменш завантажене час роботи кухні. Ну, і звичайно ж, автоматичне приготування і перехід в режим зберігання позбавляє персонал від зайвих переживань і трудовитрат – готову страву завжди під рукою! А опція копчення – це унікальність меню, яке легко може стати фішкою вашого готелю.

Що ж готують наші клієнти на ISTOMA в своїх готелях?

Відповідь гранично проста – ВСЕ! Але, якщо заглибитися в подробиці, то …

– сніданки: буженина, разносортние паштети, червона риба гарячого і холодного копчення, омлети, пудинги, запіканки і чизкейки;

ВАЖЛИВО: з нашою піччю ці страви в ціні дорівнюють вартості сировини і приправ, ні гроша більше! А за рахунок закладки у вільний час вони будуть готуватися силами свого ж персоналу.

– основні страви: копчені курочки, свинячі стейки, блюда з індички і птиці, копчені биточки і курячі грудки, жирний і ніжний гусак, а також – шедевр страв з печі ISTOMA і її головне призначення – яловичина! Самий “топовий” спосіб приготування яловичини – це нічна закладка великого шматка. Наприклад, стейк Рибай закладається величезним шматком добового споживання ресторану на ніч і використовуючи режим зберігання нудитися в печі весь день не втрачаючи своєї соковитості і не подсихая. Після, отримавши замовлення на стейк, кухар відрізає необхідний шматок і на грилі надає йому малюнок стрипи, доводячи його до ступеня прожарювання замовленої клієнтом. Не забудемо про ферментації, яка весь цей час буде супроводжувати наш Рибай, роблячи смак багатший. У порівнянні з приготуванням сирого м’яса, на приготування таким способом йде 3-5 хвилин, замість 15-20. І головне, що при використанні відносно не дорогої сировини, страви тягнуть на статус приготованих з м’яса категорії PREMIUM.

На завершення, хочеться вказати на незамінність ISTOMA при проведенні банкетів. Ви просто готуєте все страви заздалегідь, залишаючи тільки порционирование і сервіровку!

Історія бренду

Свою історію бренд починає з 2008 року, коли на заводі НВО “ТТМ” була випущена перша Низькотемпературна піч з опцією копчення ISTOMA. Пізніше, з формуванню модельного ряду, були додані ISTOMA LIGHT (піч без опції копчення) і ISTOMA HOLD (теплової шафа для зберігання).

У 2010 році був зроблений серйозний крок у вдосконалення печі – випущена модель з електронним управлінням, термощупом і можливістю програмування – ISTOMA-EM.

У 2013 році випущена компактна модель версії ISTOMA-EM – ISTOMA MINI, що відрізнялася від своєї попередниці лише розміром робочої камери.

За чималу історію бренду, піч ISTOMA численне удосконалилася, Враховуючи побажання клієнтів і фахівців. Сьогодні, після того, як ще в минулому столітті низькотемпературні печі з’явилися в США, ISTOMA успішно використовується на кухнях всього материка Євразія, але при цьому вона досконаліше, простіше і набагато доступніше своїх прабатьків!