ПАСТРАМІ З ФІЛЕ ИНДИЧКИ

1. Філе обмити і зачистити від плівок.

2. Приготувати і остудити 5% соленою розчин (сіль, вода, цукор).

3. Індичку перекласти в Гастроємності з високим бортом.

4. Залити соленим розчином і прибрати в холодильник на ніч.

5. Злити соленою розчин ..

6. Приготувати маринад для подальшого приготування, для цього змішуємо приправу з водою.

7. Отриманий маринад добре перемішуємо з індичкою.

8. Перекласти на ґратчастий деко.

9. Прибрати в попередньо розігріту піч.

Складові

Філе індички11722 гр.
Цукор120 гр.
Приправа KOTANI куджун100 гр.
Вода6000 гр.
Сіль300 гр.
Вода питна100 гр.
% ужарки5%
Вага готової продукції11530 гр.

Установки

Температура приготування121°С
Температура зберігання75°С
Термощуп45°С
Мінімальний час зберігання1 ч.
Час копчення1 ч.

Вибачте цей текст доступний тільки в “Російська”.

Варіанти подачі

Теплий салат з копченою індичкою
Брускетта з копченою індичкою
Сендвіч з копченою індичкою