ПАТІ З КУРЯЧОЇ ПЕЧІНКИ

1. Для приготування цієї страви необхідно взяти свіжу, немороженого печінку!

2. Курячу печінку ретельно промити і обсушити.

3. Бекон і цибулю подрібнити, обсмажити без масла, витаплівая жир з бекону.

4. Ввести вино, випарувати половину, охолодити до + 20 ° С.

5. У колбу блендера помістити обсмажені цибулю і бекон, печінка, курячі яйця, курячий бульйон, розтоплене вершкове масло, довести до однорідної консистенції, додати сіль і перець.

6. Отриману масу процідити через сито, розлити по формах і поставити в попередньо прогріту піч, встановивши наступні настройки.

7. Температура готового паштету повинна бути мінімум 74 ° C, після приготування його необхідно охолодити до + 5 ° C, для чого відмінно підійде шокер.

Складові

Печінка куряча1000 гр.
Цибуля ріпчаста300 гр.
Яйце куряче4 шт.
Курячий бульйон200 гр.
Сіль йодована1 гр.
Бекон сырокопчений150 гр.
Цибуля шалот50 гр.
Вино біле300 гр.
Масло вершкове400 гр.
Перець свіжемолотий1 гр.

Установки

Температура приготування100°С
Час приготування1 час 30 мин.

Вибачте цей текст доступний тільки в “Російська”.