КУРЧА BBQ

1. Взяти тушку цілого курчати, розрізати вздовж на дві частини, видалити хребет, зайву шкіру і жир.

2. Помити половинки, обсушити, натерти рослинним маслом і спеціями.

3. Залишити маринуватися на 6-8 годин в холодильнику.

4. Обсмажити половинки курчати на грилі до появи яскравою маркування.

5. Обмастити з обох сторін соусом BBQ.

6. Прибрати в попередньо розігріту піч.

7. При подачі в гарячому вигляді змастити половинки ще раз соусом BBQ.

Складові

Курча охолоджене1450 ГР.
Паприка молота20 гр.
Сіль столова10 гр.
Соус BBQ100 гр.
% ужарки23%
Вага готової продукції1170 гр.

Установки

Температура приготування130°С
Температура зберігання75°С
Час приготування3 ч.
Мінімальний час зберігання1 ч.
Нічне приготуванняне бажано
Час копчення45 мин.

Вибачте цей текст доступний тільки в “Російська”.