КАРТОПЛЯ
КАРТОПЛЯ
РИС З КАРРІ
РИС З КАРРІ
РАТАТУЙ
РАТАТУЙ

Гарнір

Власники закладів громадського харчування прагнуть розробити найбільш якісне меню, щоб завоювати довіру клієнтів і тішити їх смачними і поживними кулінарними шедеврами. Для цього в першу чергу необхідно подбати про наявність функціонального і продуктивного обладнання, яким є низькотемпературна піч Істома.

Даний апарат здатний довести до готовності і підтримувати страви в виразно заданому температурному режимі протягом тривалого часу до того моменту, поки вироби будуть подаватися гостям.

Таким чином зникає необхідність розігрівати блюдо або пропонувати відвідувачам очікувати, поки воно приготується. Звичайно, для салатів або легких закусок це питання менш актуальне, але якщо необхідно забезпечити наявність свіжоприготованого, гарячого гарніру, варто звернути увагу на піч істома. Завдяки такій установці вам вдасться подавати гостям вишукані кулінарні шедеври тільки з печі.

Ознайомившись з рецептами, представленими в даному розділі, ви переконаєтеся, що картоплю, рис з каррі або рататуй можна подавати привабливими, що ароматно пахнуть і поживними швидко і зручно.

Для чого використовується піч істома

Дане обладнання завоювало популярність серед споживачів і власників ресторанів, пекарень, барів або столових тим, що:

Воно функціональне і економічно вигідне, оскільки споживає невелику кількість електроенергії.

Страви в істомі готуються у власному соку без необхідності додаткової обробки.

Завдяки встановленому оптимальному температурному режиму їжа виходить соковитою і поживною.

Є можливість зберігати готові вироби гарячими, виставляючи задану температуру підігріву.